ReflexMed Blog

Probiotikus fenyőrügy limonádé, stresszoldó citromfűvel és emésztést javító mentával

Hozzávalók:

  • 2 marék fenyőrügy
  • 6 szál menta
  • 6 szál citromfű
  • 1 biocitrom, felkarikázva
  • 2 ek. SCD herbal probiotikus ital
  • 4 ek. méz
  • csipet só
  • tisztított víz /a klóros kinyírja a bacikat/

Elkészítés:

A hozzávalókat egy 5 literes befőttesüvegbe tesszük és 4-5 napig állni hagyjuk. Ha már jó bubis leszűrjük, fogyasztásig a hűtőben tároljuk. Mézzel, citromlével ízesíthetjük.

MIRE IS JÓ A FENYŐRÜGY?

Gyógyítja a megfázást, köhögést, torokfájást, más légúti problémákat és a hörghurutot.
Oldata enyhíti a reumás betegek panaszait.
Illóolaja fertőtlenítő, nyákoldó, köptető, erősítő, élénkítő és gyulladáscsökkentő.
Fogyasztása általános erősítőszerként is hatásos.

Jó egészséget kívánok

Mizséry Cintia vagyok,

Gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus és fitoterapeutaként alkalmazom a régi népi gyógyászat módszereit, de fontosnak tartom beépíteni a terápiába a legújabb kutatások eredményeit is.

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Mizséry Cintia vagyok,

Gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus és fitoterapeutaként alkalmazom a régi népi gyógyászat módszereit, de fontosnak tartom beépíteni a terápiába a legújabb kutatások eredményeit is.

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük