ReflexMed Blog

Fermentált brokkolis zablepény

Hozzávalók:

  • 50g zabpehely, apró szemű
  • 1 tojás
  • 2 ek. növényi joghurt
  • 1 ek. SCD herbal fermentált probiotikum
  • 2 brokkolirózsa, aprítógéppel feldarabolva
  • 0,4 dl víz
  • 1 kk. sütőpor
  • 1 kk.só
  • olivaolaj a sütéshez.

A hozzávalókat összekeverem, 1 éjszakát állni hagyom hűtőben, másnap kisütöm. Az éjszaka alatt az élőflóra baktériumai könnyebben emészthetővé teszik a zablepényt.

Kence a tetejére: fermentált növényi joghurt, zúzott fokhagyma, só, lenmagolaj, sörélesztőpehely.

Mizséry Cintia vagyok,

Gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus és fitoterapeutaként alkalmazom a régi népi gyógyászat módszereit, de fontosnak tartom beépíteni a terápiába a legújabb kutatások eredményeit is.

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Mizséry Cintia vagyok,

Gyógymasszőr, természetgyógyász, reflexológus és fitoterapeutaként alkalmazom a régi népi gyógyászat módszereit, de fontosnak tartom beépíteni a terápiába a legújabb kutatások eredményeit is.

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük